Join the neighbourhood!

Vi er altid på udkig efter de bedste indenfor alle felter. Vil du være med til at levere på absolut højeste niveau til vores brugere?

The big ‘why’

Hvorfor blive en del af Designhood?

01

Opgaver når det passer dig

Når du er screenet og optaget på holdet, vil du løbende få tilbudt opgaver. Opgaverne kommer i et flow, alt efter hvilke opgaver du løser bedst. Man kan altid sige nej til at løse en opgave, så længe den ikke er påbegyndt

02

Brug din tid der, hvor du er bedst

Hvis du tænker: Hvorfor skal jeg ikke bare selv? Det kan du også sagtens. Men vi har skåret alt besværet væk for dig og for kunden. Designhood sikrer en god dialog mellem dig og kunden og sørger for, at eventuel korrektur foregår så nemt og hurtigt som muligt. Og så er det jo ikke hver dag, at opgaverne bare dumper ind i indbakken.

03

Screening og matching

Når du ansøger Designhood, vil vi screene det medsendte materiale og kategorisere dig ud fra det. På den måde sikrer vi en god oplevelse for både dig og kunden, samt at kvaliteten af arbejdet er i top.

04

Sikker betaling

Du har måske prøvet, at det der med at opkræve betaling ikke altid er helt smertefrit. Vi sørger for, at det ikke er et problem. På samme måde som med vores kunder, gør vi en stor dyd ud af, at tilknyttede freelancere også føler sig som en del af ”nabolaget” og godt behandlet.

05

Det koster ikke noget at være med

For os er det betaling nok, hvis man er god til sit arbejde. Derfor må vi erkende, at ikke alle bliver lukket indenfor. Dem der gør, skal til gengæld ikke betale for at være med.

Det siger de andre
 • Absolut gnidningsfrit

  Rasmus Lykke (CEO)
  Leather studio
  icon-down
  Jeg ledte efter kvalitet men med kort deadline, og det var lige det jeg fik. Jeg manglede hjælp til at komme ud over rampen med vores nye læderkoncept, Norly. Designhood leverede til tiden. Derudover har kvaliteten af brandingen uden tvivl været en væsentlig faktor. Vi nåede break-even allerede efter ca. én måned, imod de forventede seks.

  Rasmus Lykke (CEO)

  Leather studio

 • Den bedste kreative platform

  Henrik Hansen
  Højtofte Bryg
  icon-down
  I et marked, hvor det er svært at skille sig ud fra konkurrenterne, havde vi brug for at få lavet en emballageløsning, samt et blogkoncept, som kunne sættes i produktion samtidigt med, at det kunne tilpasses på tværs af produktlinierne. Tak!

  Henrik Hansen

  Højtofte Bryg

 • Fantastisk service

  Jesper Christensen
  OK Køkkenrenovering
  icon-down
  Designhood var hurtige til at identificere de problmer jeg stod med og ikke mindst forstå min forretning. Jeg blev taget godt i hånden, og de kom med forskellige forslag til løsninger der passede til min branche. De er blevet en fast sparringspartner på både det grafiske men også for min markedsføring generelt.

  Jesper Christensen

  OK Køkkenrenovering

Sæt igang

How it works

01

Opret bruger

Når kunden har lagt sin bestilling, debriefer vi opgaven, hvorefter den sendes ud i platformen. Bliver du udvalgt som mulig opgaveløser, bliver du notificeret fra systemet, og kan vælge at godkende opgaven til den estimerede pris.

02

Matching

Now it’s your time to shine. Du udfører opgaven, præcis som du ville udføre en hvilken som helst anden opgave. Inden opgaven går tilbage til kunden, kvalitetssikrer vi den. Det giver færre korrekturgange – hvilket giver værdi for alle!

03

Korrektur og levering

Når dit arbejde er godkendt, får kunden det præsenteret via platformen, og eventuel korrektur udføres. Herefter står vi for fakturering, og du modtager din betaling for opgaven.

Spørgsmål

FAQs

Hvor meget kan jeg tjene? icon-add

I realiteten kan du nærmest styre det selv. Du styrer selv, hvor mange opgaver du accepterer. Dermed har du kontrol over arbejdsmængden, og kan tilpasse din tid efter andre projekter. Opgavemængden afhænger også af, hvor mange kunder der efterspørger dine kompetencer.

Hvad skal der til for at blive en del af Designhood? icon-add

Når du ansøger hos Designhood som freelancer, bliver du bedt om at vedhæfte portfolio samt at udvælge dine styrker. Vi screener herefter din portfolie, og du bliver tildelt tags ud fra kombinationen af dine styrker og kompetencer.

Hvad er Smart matching? icon-add

Vores forskellige opgaver tilbydes til de freelancere, som har kompetencer indenfor den branche og indenfor opgavetypen. Så slipper du for at lave opgaver, som egentligt ikke siger dig noget, og i stedet bruge din tid på de opgaver, som du synes, er fantastiske!