Kontakt os

Telefon:
Adresse:

Balticagade 10b, 2. tv
8000 Aarhus C

CVR:
41499540

Hvad kan vi
hjælpe dig med?

Hvordan virker det? icon-add

Det er egentlig ret nemt. Du bestiller grafisk design, vi laver grafisk design, og du modtager grafisk design. Men hvis du vil vide mere, kan du trykke her.

Kan jeg genbruge den samme freelancer, hvis jeg er tilfreds med arbejdet? icon-add

Både ja og nej. Du kan godt ønske den samme freelancer igen. Men; Vi ønsker kun at levere den bedste kvalitet til dig, så hvis det ligger udenfor freelancerens spidskompetencer, vil vi foreslå en anden. Samtidigt er det ikke alle vores freelancere, der arbejder udelukkende for Designhood. Det kan ske, at din oprindelige freelancer ikke kan udføre opgaven indenfor din deadline.

Har du pro-pakken? Din tilknyttede Creative Manager sikre kontinuitet mellem opgaver, og er garant for at den næste freelancer følger samme stil og forstår historikken.

Kan jeg købe mig til et fast timeantal om måneden? icon-add

Ja da! Det er intet problem. Vores Pro-pakke tillader, at vi skræddersyr en kontrakt efter præcis dine ønsker. Det vigtigste for os er, at det fungerer på dine præmisser. Om du har behov for at bestille enkeltstående opgaver i spidsbelastningsperioder, eller vil have et kontinuerligt flow af grafiske løsninger, finder vi sammen ud af, hvordan dine behov bedst opfyldes.

Lad os tage en snak over hækken

Har du spørgsmål til processen, fakturering eller andet, så kontakt os endeligt. Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Book et
Designmøde

Book et gratis designmøde hos en af vores Creative Managers

Mangler du sparring eller har du spørgsmål til et projekt? Book et telefonisk designmøde med os. Det koster ikke noget at spørge – og det er helt uforpligtende.

Er du freelancer?